Още от септември месец нещата бях под контрол и сега се

...
Още от септември месец нещата бях под контрол и сега се
Коментари Харесай

Каракачанов: Шпионаж е имало, доста неща са били обект на интерес и информация

" Още от септември месец нещата бях под надзор и в този момент се осъществя интервенцията. Шпионаж е имало, ще продължава да има и ще има в бъдеще. Доста неща са били обект на интерес и информация, само че най-много качествата на модернизиращата се българска войска ", съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Нова нюз министърът на защитата и председател на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той бе безапелационен, че България не се превъоръжава заради Русия, а поради родината, тъй като би трябвало качествено да са пази суверенитета на страната.

" Всяка страна, която набира информация за друга, би трябвало да бъде възпирана и може да се смята за зложелател ", уточни Каракачанов.

Относно проблемите с районен съд Македония водачът на Вътрешна македонска революционна организация счита, че мъчно се договаря с хора, които преследват всеки, който се смята за българин  и го декларира обществено в съседката ни, като даде за образец изпълнителят, участващ в " Евровизия ", който е получил стотици смъртни закани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР